Och också Amazon ändrar sig…

Den här uppföljningen är väl ungefär ett år för sent, men bättre sent än aldrig…

Förra året frågade jag hur Amazons bokmoms fungerade, när jag beställde flera delar av en serie-utgiven bok, som visade sig vara flera hundra procent dyrare än om jag hade varit amerikan och köpt dem.

kindle 1

Jag skrev till Amazon utan att förvänta mig särskilt mycket – ska man vara ärlig så hade jag sett priset och gått med på det. Jag hade bara inte förstått att jag lika gärna hade kunnat vänta till hela boken släpptes någon månad senare för nästan en tredjedel av totalpriset.

Men si, Amazon  svarade snabbt, var mycket förstående, bad om ursäkt, tog tillbaks alla delarna, gav mig pengarna tillbaks…

Screen Shot 03-13-14 at 01.49 PM

 

… och sänkte omedelbart priset till samma som i USA:

Screen Shot 03-13-14 at 01.51 PM

 

Det finns skäl till att de är största bokaffären på nätet.

 

This entry was posted in Kindle and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *